Hábitos generales para una alimentación sana / Hàbits generals per una alimentació sana

1. Nutrirse principalmente de alimentos locales y de la estación. Suena fácil, pero si lo piensas, no es tan corriente desde la llegada de las grandes superficies. Y estarás protegiendo el medio ambiente.

2. Usar productos integrales, sin refinar o procesar. Hoy en día es muy fácil encontrarlos, y de mucha calidad: pan integral, azúcar morena, arroz integral, pasta integral… son pequeños pasos que mejorarán nuestra salud. (Y quedan deliciosos, las personas que se pasan a lo integral no suelen regresar a lo refinado..¡aprended a cocinarlos!)

3. Utilizar con predilección, a ser posible, alimentos biológicos. Busca grupos de consumo local, tiendas de reparto a domicilio o tiendas en tu localidad.. cada vez hay más.

4. Comer de forma relajada, sin prisas, respirar. Es mejor comer despacio toda la comida, que hacerlo a toda velocidad y quedarse de larga sobremesa. Prográmate el tiempo necesario. El aire también nos nutre, y masticar tranquilos nos relaja.

5. Mantener una posición adecuada: la espalda recta (porque nadie hace ascensores con bajada en curva ¿verdad? ¡ayuda a tu cuerpo!)

6. Masticar y ensalivar bien los alimentos, al principio contar al menos 10 masticaciones, e ir incrementando hasta llegar a las 20 por bocado… el cambio es muy notable.

7. Beber poco líquido en las comidas, cosa muy fácil si has hecho el paso anterior.

8. Cenar poco y dejar pasar 3 horas antes de acostarse: es muy importante para descansar bien y que la comida no se nos atasque en los intestinos. Si no puedes 3 horas, lo máximo que puedas.. y re-programa tu día, para cenar más temprano.

Creo que, para empezar, ya es bastante!! Seguiremos la próxima entrega…

Y recuerda:

Una alimentación variada aporta riqueza y color a nuestra vida,

¡Disfrútala!


1. Nutrir-se principalment d’aliments locals i de l’estació. Sona fàcil però, si hi penses, no és tant usual des de l’arribada de les grans superfícies. I estaràs protegint el medi ambient.

2. Usa productes integrals, sense refinar o sense processar. Avui en dia és molt fàcil trobar-los i de molta qualitat: pa integral, sucre morè, arròs integral, pasta integral…son petits pasos que milloren la nostra salut (I queden deliciosos, les persones que es passen als productes integrals no solen tornar als refinats…apreneu a cuinar-los!).

3. Fer servir amb predilecció, a ser possible, aliments biològics. Busca grups de consum local, botigues d’entrega a domicili o botigues a la teva localitat… cada cop hi ha més.

4. Menjar de manrea relaxada, sense presses, respirar. És millor menjar a poc a poc tot el menjar que fer-ho a tota pressa i estar-se de sobretaula. Programa’t el temps necessari. L’aire també ens nutreix i mastegar tranquils ens relaxa.

5. Mantenir una posició adeqüada: l’esquena recta (perque ningú fa ascensor en baixada amb corva, oi? ajuda al teu cos!).

6. Mastegar i ensalivar bé els aliments, al principi comptar almenys 10 mastegades i anar incrementant fins a les 20 per mos…el canvi és molt notable.

7. Beure poc líquid als àpats, cosa molt fàcil si has fet el pas anterior.

8. Sopar poc i deixar passar 3 hores abans d’anar al llit: és molt important descansar bé i que el menjar no es quedi encallat als intestins. Si no pots 3 hores, el màxim que puguis…i reprograma el teu dia per sopar mes d’hora.

Crec que, per començar, ja és bastant!! Seguirem a la propera entrega…

I recorda:

Una alimentació variada aporta riquesa i color a la nostra vida,

Disfrútala!


Visitad nuestra web:

Visiteu la nostra web:

Horta de l’Eixample

Crema suave de castañas al anís verde / Crema suau de castanyes a l’anís verd

Una delicia que podéis disfrutar como postre, salsa para tartas, acompañante, en frío o en caliente.

Esta receta es tan sencilla, y lleva tan poco trabajo, ¡que es fácil convertirla en favorita! Sobre todo en los meses de frío. Y en las tierras donde se puede “ir a por castañas”, es una estupenda razón para disfrutar del monte y el aire limpio.

Las castañas son una maravilla pero os recomendamos no mezclarlas con legumbres durante la misma comida, ¡para evitar digestiones pesadas! Sin embargo, combinan de maravilla con cereales, ¡y con la crema de cereales del desayuno está deliciosa!!!


Una delícia que podeu disfrutar com a postre, salsa per a tartes, acompanyant, en fred o en calent.

Aquesta recepta és tan senzilla i porta tant poc treball que és fàcil convertir-la en preferida! Sobre tot als mesos de fred. I a les terres on es pot anar a per castanyes, és una fantàstica raó per disfrutar de la muntanya i de l’aire net.

Les castanyes són una meravella però us recomanem no barrejar-les amb llegums al mateix àpat per evitar digestions pesades! En canvi, combinen de meravella amb els cereals, i amb la crema de cereals de l’esmorzar està deliciosa!!

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

-  1/2 Kg de castañas

- Alga Kombu

- Semillas de anís verde o anisinos

- Leche de arroz

- Canela en polvo


 Ingredients:
- 1/2 Kg de castanyes
- Alga kombu
-  Llavors d’anís verd o anisins
- Llet d’arròs
- Canyella en pols
Receta / Recepta:

Con un cuchillo pequeño se hace una incisión en cada castaña. Se pone agua a hervir y se escalda un puñado pequeño de castañas durante 3-4 minutos. Se sacan e inmediatamente, sin esperar, se pelan las dos pieles.

Una vez que tenemos las castañas peladas, se ponen a cocer en agua limpia con un pedazo de alga kombu  y unos anisinos durante una hora. Se sacan de la olla, se quita el alga y se pasan por la batidora con un chorrito de leche de arroz y canela en polvo al gusto. Esta crema se puede comer así, en caliente, en frío y también se puede mezclar con la crema de cereales del desayuno… deliciosa!

¡Buen provecho!


Amb un ganivet petit es fa una incisió a cada castanya. Es posa aigua a bullir i s’escalda un petit grapat de castanyes durant 3-4 minuts. Es treuen i immediatament, sense esperar, es treuen les dues pells.

Un cop tenim les castanyes pelades, es posen a coure amb aigua neta amb una mica d’alga kombu i uns anisins durant una hora. Es treuen de l’olla, es treu l’aigua i es passen per la batedora amb un rajolinet de llet en pols i canyella en pols al gust. Aquesta crema es pot mejar així, en calent, en fred i també es pot mesclar amb la crema de cereals de l’esmorzar….deliciosa!

Bon profit!


Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Sopa de pepino y melocotón / Sopa de cogombre i préssec

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

-  2 melocotones

- 4 pepinos

- 1 pimiento verde

- 1/2 cebolla morada

- 1 diente de ajo

- El zumo de medio limón

- Una pizca de sal y pimienta

- Aceite de oliva virgen extra

 

Ingredients:

- 2 préssecs
- 4 cogombres
-  1 pebrot verd
- 1/2 ceba morada
- 1 dent d’all
- El suc de mitja llimona
- Un pessic de sal i pebre
- Oli d’oliva verge extra

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Pelar y trocear los melocotones y los pepinos. Limpiar y trocear el pimiento, la cebolla y picar el diente de ajo.

Reservar, en un bol en la nevera, unos dados de pepino y cebolla morada para decorar.

Incorporar todos los ingredientes en el vaso bateador, añadir sal y pimienta, el zumo de limón y empezar a batir. Añadir progresivamente el aceite de oliva virgen extra.

Cuando la textura quede homogénea, reservarla en la nevera un par de horas.

Servir bien fresquita con unos dados de pepino y cebolla.

¡Buen provecho!

 

Pelar i trossejar els préssecs i els cogombres. Rentar i trossejar el pebrot i la ceba i picar el dent d’all.

Reservar en un bol a la nevera uns daus de cogombre i ceba morada per decorar.

Incorporar tots els ingredients al vas batedor, afegir sal i pebre, el suc de llimona i començar a batre. Afegir progressivament l’oli d’oliva verge extra.

Quan la textura quedi homogènia reservar-la a la nevera un parell d’hores.

Servir ben fresqueta amb uns daus de cogombre i ceba.

Bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Ensalada de pepino, melocotón y aguacate / Amanida de cogombre, préssec i alvocat

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 1 pepino

- 1/2 aguacate

- 1 melocotón

- 1/4 cebolla morada

- Aceite de oliva virgen extra

- Zumo de medio limón

- Sal y eneldo

 

 

Ingredients:

- 1 cogombre
- 1/2 alvocat
- 1 préssec
- 1/4 ceba morada
- Oli d’oliva verge extra
- Suc de mitja llimona
- Sal i anet

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Pelar y trocear a dados el pepino, el melocotón, la cebolla y el aguacate. Incorporar los ingredientes en un bol junto con el zumo de limón y el aceite de oliva virgen extra. Mezclar bien y espolvorear un poco de sal y eneldo al gusto. Volver a mezclar bien. Podemos dejar la ensalada unos minutos en la nevera y listo para servir.

Esta misma mezcla la podemos incorporar en nuestros desayunos y/o meriendas sobre una rebanada de pan integral, una combinación deliciosa para disfrutar en cualquier momento del día, espero que os guste.

¡Buen provecho!

 

Pelar i trossejar en daus el cogombre, el préssec, la ceba i l’alvocat. Posar els ingredients a un bol amb el suc de llimona i l’oli d’oliva verge extra. Mesclar bé i espolsar una mica de sal i anet al gust. Tornar a mesclar bé. Podem deixar l’amanida uns minuts a la nevera i llesta per servir.

Podem afegir aquesta mateixa mescla als nostres esmorzars i/o berenars sobre una llesca de pa integral, una combinació deliciosa per disfrutar a qualsevol moment del dia, espero que us agradi.

Bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Calabacín con tomate y ajo al horno / Carbassó amb tomàquet i all al forn

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 2 calabacines

- 2 puñados de tomates cherry

- 3-6 dientes de ajo (según gustos)

- 4 cucharadas de queso parmesano rallado

- Aceite de oliva virgen extra

- Sal y pimienta

- Hojas de albahaca y perejil

 

Ingredients:

- 2 carbassons
- 2 grapats de tomàquets xerry
- 3-6 dents d’all (segons el gust)
- 4 cullerades de formatge parmesà
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- Fulles d’alfàbrega i julivert

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Precalentar el horno 10 minutos a 200ºC. Mientras lavamos y cortamos las verduras y las incorporamos en una ensaladera para aliñarlas con el aceite, la sal, el parmesano y la pimienta. Cuando estén bien mezcladas las disponemos en una fuente apta para horno y las cocinamos a 180ºC durante 25-35 (según gustos, más crujiente o más cocinadas). Finalmente retiramos del horno, espolvoreamos con perejil y/o albahaca y servimos caliente.

¡Buen provecho!

 

Preescalfar el forn 10 minuts a 200ºC. Mentrestant, rentem i tallem les verdures i les posem a una amanidera per amanir-les amb l’oli, la sal, el parmesà i el pebre. Quan estiguin ben mesclades les posem a una font apta per forn i les cuinem a 180ºC durant 25-35 mints (segons gustos, més cruixents o més cuinades). Finalment, retirem del forn, espolsem amb julivert i/o alfàbrega i ho servim calent.

Bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Quinoa con guisantes y tirabeques / Quinoa amb pèsols i tirabecs

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes (4 personas):

- 200 gr de tirabeques

- 200 gr de guisantes frescos y desgranados

- 1 cebolla seca
- 150 – 200 gr de quinoa
- Agua o caldo vegetal (el doble de volumen que de quinoa)
- 1 diente de ajo
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal y pimienta
 

Ingredients (4 persones):

- 200 gr de tirabecs
- 200 gr de pèsols frescos i desgranats
- 1 ceba seca
- 150 – 200 gr de quinoa
- Aigua o brou vegetal (el doble de volum que de quinoa)
- 1 dent d’all
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Lavar la quinoa en un colador y dejar escurrir. La pondremos a hervir en una cazuela con agua o caldo (siempre más gustoso con caldo de verdura) unos 15 minutos. Mientras, en una paella, con un chorrito de aceite de oliva, cocinamos la cebolla hasta que quede tierna. Añadir los guisantes y los tirabeques y un vaso de agua o caldo de verduras y dejar cocinar unos minutos o hasta que el agua se evapore. Finalmente mezclamos con la quinoa y añadimos un toque de sal y pimienta.

¡Buen provecho!

 

Rentar la quinoa en un colador i deixar escórrer. La posarem a bullir en una cassola amb aigua o brou (sempre més gustós amb brou de verdures) uns 15minuts. Mentrestant en una paella amb un raig d’oli d’oliva cuinem la ceba fins que quedi tendre. Afegir els pèsols i els tirabecs i un got d’aigua o brou de verdures i deixar cuinar uns minuts o fins que l’aigua s’evapori. Finalment barregem amb la quinoa i afegim un toc de sal i pebre.

Bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Tartar de melocotón / Tartar de préssec

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 2 melocotones

- 300 gr de tomates (cherrys o 2 tomates medianos)

- 150 gr de mozzarella
- Hojas de menta picada
- 1 cucharada de cebollino picado
- Aceite de oliva virgen extra
- Sal y pimienta
- Hojas de rúcula (presentación)
 

Ingredients:

- 2 préssecs
- 300 gr de tomàquets (xerrys o 2 tomàquets mitjans)
- 150 gr de mozarella
- Fulles de menta picada
- 1 cullerada de cibulet picat
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- Fulles de ruca (presentació)
 

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Pelar los melocotones y cortar en dados, trocear los tomates y la mozzarella. En un bol,  añadimos todos los ingredientes con la menta picada, el cebollino, sal, pimienta y aceite y lo dejamos marinar unos 15-20′ aproximadamente.

En un plato servimos primero las hojas de rúcula bien repartidas y el tartar – con la ayuda de un molde pequeño – ¡y ya estará listo para ser comido y disfrutado!

Espero que os guste esta refrescante receta, ¡buen provecho!

 

Pelar els préssecs i tallar a daus, trossejar els tomàquets i la mozzarella. En un bol afegim tots els ingredients amb la menta picada, el cibulet, sal, pebre i oli i ho deixem marinar uns 15-20’ aproximadament.

En un plat servim primer les fulles de ruca ben repartides i el tàrtar – amb l’ajuda d’un motlle petit -  i ja estarà llest per ser menjat i disfrutat!!

Espero que us agradi aquesta refrescant recepta, bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Paté vegetal de guisantes y aguacate / Paté vegetal de pèsols i alvocat

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 200-300 gr de guisantes frescos

- 1 aguacate

- 1 diente de ajo
- El zumo de un limón o una lima
- Pellizco de sal y pimienta
- Chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Gomasio,  pimiento rojo dulce o semillas para decorar
- Hojas de menta o albahaca para decorar
 

Ingredients:

- 200-300 gr de pèsols frescos
- 1 alvocat
- 1 dent d’all
- El suc d’una llimona o llima
- Pessic de sal i pebre
- Un raig d’oli d’oliva verge extra
- Gomasi, pebre vermell dolç o llavors per decorar
- Fulles de menta o alfàbrega per decorar
 

 

Receta / Recepta:

Imagen1 Imagen2

Cocer los guisantes al dente y pasar por agua fría para mantener el color verde vivo. Triturar el aguacate y el diente de ajo con el zumo de limón o lima y añadir un chorrito de aceite de oliva virgen extra. Añadir los guisantes y el pellizco de sal y pimienta. Si se quiere dar un aroma más intenso, añadir alguna hoja de menta a los ingredientes a triturar.

Tostada: untar el paté en la tostada o pan integral y decorar con una hoja de menta o de albahaca y el pimiento rojo, las semillas y/o el gomasio.

Huevos rellenos: hervir los huevos unos 15-20′. Cortar por la mitad y vaciar la yema. Chafar la yema con el paté para mezclarlo (se puede triturar pero quedará más líquido. También podemos añadir un puñado de almendras crudas para hacerlo más espeso). Rellenar los huevos con el paté. Para conseguir una presentación más atractiva, utilizar la manga pastelera. Decorar igual que la tostada. Se pueden presentar sobre una cama de  lechugas variadas o con unos dados de tomate por encima.

¡Buen provecho!

 

Coure els pèsols al dente i passar per aigua freda per mantenir el color verd viu. Triturar l’alvocat i la dent d’all amb el suc de la llimona o llima i afegir un raig d’oli d’oliva verge extra. Afegir els pèsols i el pessic de sal i pebre. Si es vol donar un aroma més intens afegir alguna fulla de menta als ingredients a triturar

Torrada: untar el paté a la torrada o pa integral i decorar amb una fulla de menta o alfàbrega i el pebre vermell o les llavors i/o el gomasi

Ous farcits: bullir els ous uns 15-20’. Tallar per la meitat i buidar el rovell. Aixafar el rovell d’ou amb el paté per barrejar-ho (es pot triturar però quedarà més líquid. També podem afegir un grapat d’ametlles crues per espessir). Farcir els ous amb el paté. Per aconseguir una presentació més atractiva fer servir la màniga pastissera. Decorar igual que la torrada. Es poden presentar sobre un llit d’enciams variats o amb uns daus de tomàquet per sobre.

Bon profit!!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Postre de cacao, plátano y nueces / Postre de cacau, plàtan i nous

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

–2 plátanos maduros batidos o chafados

-150-180g harina integral

-1 vaso de leche o bebida vegetal
-50g cacao puro
-2 huevos batidos
-Dos puñados de nueces picadas
-1 cucharada de café (cc) de levadura
-½ cc de bicarbonato
-1 cc de canela
-Una pizca de sal
-Opcional edulcorante (STEVIA) y/o esencia de vainilla

 

Ingredients:

-2  plàtans madurs batuts o aixafats
-150-180g farina integral
-1 got de llet o beguda vegetal
-50g  cacau pur
-2 ous batuts
-Dos grapats de nous picades
-1 cullerada de cafè de llevat
-½ cullerada de bicarbonat
-1 cullerada de canyella
-Una  mica de sal
-Opcional edulcorant (STEVIA) i/o essència de vainilla

 

 

Receta / Recepta:

Imagen1

En un bol mezclamos el plátano batido, los huevos batidos, la leche o bebida vegetal y si apetece la esencia de vainilla y removemos hasta que quede bien homogéneo.

En otro bol mezclamos bien la harina, el cacao, la estevia en polvo si vamos a edulcorar, la levadura, el bicarbonato, la canela y la pizca de sal.

En este momento añadimos la mezcla del primer bol despacio y removiendo todo el conjunto hasta que se vuelva un masa homogénea. Finalmente añadimos las nueces picadas y volvemos a remover.

Vertemos la mezcla en una fuente para horno previamente engrasada o cubierta con papel vegetal. Cocinamos una media hora. Para saber que está listo haced la prueba de clavar un palillo en el centro, cuando salga limpio estará listo. Dejar dejar reposar antes de servir.

¡A disfrutar!

 

A un bol barrejem el plàtan batut, els ous batuts, la llet o beguda integral i, si vé de gust, l’essència de vainilla i removem fins que quedi ben homogeni.

A un altre bol barrejem bé la farina, el cacau, l’stevia en pols si ho edulcorem, el lleva, el bicarbonat, la canyella i la mica de sal.

En aquest moment afegim la mescla del primer bol poc a poc i removent tot el conjunt fins que es torni una massa homogènia. Finalment, afegim les nous picades i tornem a moure.

Vertim la mescla a una font per forn previament engreixada o coberta amb paper vegetal. Cuinem una mitja hora. Per saber que està llest, fem la prova amb un escuradents clavant-lo al centre; quan surti net, estarà llest. Deixar reposar abans de servir.

A disfrutar!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample

Calabacines rellenos de hummus / Carbassons farcits d’hummus

Deliciosa receta fuente de vitaminas, minerales, fibra y proteínas de origen vegetal. El hummus suele ser mejor tolerado que los garbanzos enteros así que te animo a que pruebes este plato tanto en la comida como en la cena. ¿Probamos?

Deliciosa recepta font de vitamines, minerals, fibra i proteïnes d’origen vegetal. L’hummus sol ser millor tolerat que els cigrons sencers així que t’animo a que provis aquest plat tant per dinar com per sopar. Provem?

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 3 calabacines medianos

 

- ¾ taza hummus

 

- 2 tazas de tomates cherry cortados por la mitad

 

- ¼ de taza de cebolla morada

 

- 2 cucharadas de albahaca fresca picada

 

- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra

 

- 3 cucharadas soperas de pan integral rallado

 

- Sal y pimienta

 

 

Ingredients:

- 3 carbassons mitjans
- ¾ de tassa d’hummus
- 2 tasses de tomàquets cherry tallats per la meitat
- ¼ de tassa de ceba morada
- 2 cullerades d’alfàbrega fresca picada
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
- 3 cullerades soperes de pa integral rallat
- Sal  i pebre

 

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Precalentar el horno a 220ºC

Lavar y cortar el calabacín por la mitad longitudinalmente y colocar en una fuente de horno. Cocinar durante 15-20’ para que quede tierno y podamos vaciarlo con comodidad.

En un bol mezclar los tomates cortados por la mitad, la cebolla a rodajas, la albahaca fresca, la sal y el aceite de oliva y remover bien.

Vaciar los calabacines y mezclar la pulpa con el hummus. Rellenar los calabacines con esta masa homogénea.

Cubrir con la mezcla de tomate, cebolla y albahaca y espolvorear media cucharada sopera de pan rallado sobre cada mitad de calabacín. Intorducir en el horno 10 minutos más.

Aumentar la temperatura los últimos 2 minutos.

Retirar y servir caliente.

¡Buen provecho!

 

Preescalfar el forn a 220ºC

Rentar i tallar el carbassó per la meitat longitudinalment i col·locar a una safata de forn. Cuinar durant 15-20′ perque quedi tendre i el poguem buidar amb comoditat.

A un bol, barrejar els tomàquets tallats per la meitat, la ceba a rodanxes, l’alfàbrega fresca, la sal i l’oli d’oliva i remoure bé.

Buidem els carbassons i barrejem la polpa amb l’hummus. Farcir els carbassons amb aquesta massa homogènia.

Cubrir amb la mescla de tomàquet, ceba i alfàbrega i espolsir mitja cullerada sopera de pa rallat sobre cada meitat de carbassó. Introduïr al forn 10 minuts més.

Augmenta la temperatura els últims 2 minuts.

Retirar i servir calent.

Bon profit!

Visitad nuestra web para poder tener los vegetales que necesitáis para hacer la receta:

Visiteu la nostra web per poder tenir els vegetals que necessiteu per fer la recepta:

Horta de l’Eixample