Archivos mensuales: octubre 2015

Vichyssoise de manzana / Vichyssoise de poma

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes para 4 comensales:
- 4 manzanas
- 4 puerros
- 1l de caldo de verduras (o de pollo con verduras)
- 4 cucharadas soperas de aceite de oliva virgen extra
- una pizca de sal
- un toque de pimienta negra

Ingredients per a 4 comensals:
- 4 pomes
- 4 porros
- 1l de caldo de verdures (o de pollastre amb verdures)
- 4 cullarades soperes d’oli d’oliva verge extra
- una mica de sal
- un toc de pebre negra

Receta / Recepta:

Vichyssoise de manzana

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En una cazuela ponemos a calentar el aceite. Lavamos, pelamos y troceamos los puerros (parte banca) y los ponemos a sofreir.

Pelamos y troceamos las manzanas y las añadimos a la cazuela con los puerros. Dejamos sofreir unos minutos y seguidamente añadimos el caldo. Salpimentamos y dejamos hervir de 20-30 minutos.

Pasado este tiempo retiramos del fuego y batimos hasta que quede una textura fina y homogénea. Si es necesario se puede pasar por un colador fino.

Esta deliciosa crema puede dejarse enfriar y guardar en la nevera hasta el momento de servir o bien tomarla caliente, en cualquier caso quedará muy bien acompañada de unos trocitos de manzana salteada.

¡Que aproveche!

Vichyssoise de poma

A una cassola posem a escalfar l’oli. Rentem, pelem i trossejem els porros (part blanca) i els posem a sofregir.

Pelem i trossejem les pomes i les afegim a la cassola amb els porros. Deixem sofregir uns minuts i seguidament afegim el caldo. Salpimentem i ho deixem bullir de 20 a 30 minuts.

Passat aquest temps, ho retirem del foc i batim fins que quedi una textura fina i homogènia. Si és necessari, es pot passar per un colador fi.

Aquesta deliciosa crema es pot deixar refredar i guardar a la nevera fins al moment de servir o bé prendre-la calenta. En qualsevol cas quedarà molt bé acompanyada d’uns trossos de poma saltejada.

Que aprofiti!