Calabacines rellenos de hummus / Carbassons farcits d’hummus

Deliciosa receta fuente de vitaminas, minerales, fibra y proteínas de origen vegetal. El hummus suele ser mejor tolerado que los garbanzos enteros así que te animo a que pruebes este plato tanto en la comida como en la cena. ¿Probamos?

Deliciosa recepta font de vitamines, minerals, fibra i proteïnes d’origen vegetal. L’hummus sol ser millor tolerat que els cigrons sencers així que t’animo a que provis aquest plat tant per dinar com per sopar. Provem?

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

- 3 calabacines medianos

 

- ¾ taza hummus

 

- 2 tazas de tomates cherry cortados por la mitad

 

- ¼ de taza de cebolla morada

 

- 2 cucharadas de albahaca fresca picada

 

- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra

 

- 3 cucharadas soperas de pan integral rallado

 

- Sal y pimienta

 

 

Ingredients:

- 3 carbassons mitjans
- ¾ de tassa d’hummus
- 2 tasses de tomàquets cherry tallats per la meitat
- ¼ de tassa de ceba morada
- 2 cullerades d’alfàbrega fresca picada
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
- 3 cullerades soperes de pa integral rallat
- Sal  i pebre

 

 

Receta / Recepta:

Imagen1

Precalentar el horno a 220ºC

Lavar y cortar el calabacín por la mitad longitudinalmente y colocar en una fuente de horno. Cocinar durante 15-20’ para que quede tierno y podamos vaciarlo con comodidad.

En un bol mezclar los tomates cortados por la mitad, la cebolla a rodajas, la albahaca fresca, la sal y el aceite de oliva y remover bien.

Vaciar los calabacines y mezclar la pulpa con el hummus. Rellenar los calabacines con esta masa homogénea.

Cubrir con la mezcla de tomate, cebolla y albahaca y espolvorear media cucharada sopera de pan rallado sobre cada mitad de calabacín. Intorducir en el horno 10 minutos más.

Aumentar la temperatura los últimos 2 minutos.

Retirar y servir caliente.

¡Buen provecho!

 

Preescalfar el forn a 220ºC

Rentar i tallar el carbassó per la meitat longitudinalment i col·locar a una safata de forn. Cuinar durant 15-20′ perque quedi tendre i el poguem buidar amb comoditat.

A un bol, barrejar els tomàquets tallats per la meitat, la ceba a rodanxes, l’alfàbrega fresca, la sal i l’oli d’oliva i remoure bé.

Buidem els carbassons i barrejem la polpa amb l’hummus. Farcir els carbassons amb aquesta massa homogènia.

Cubrir amb la mescla de tomàquet, ceba i alfàbrega i espolsir mitja cullerada sopera de pa rallat sobre cada meitat de carbassó. Introduïr al forn 10 minuts més.

Augmenta la temperatura els últims 2 minuts.

Retirar i servir calent.

Bon profit!

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Horta de l’Eixample

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