Postre de cacao, plátano y nueces / Postre de cacau, plàtan i nous

Ingredientes/ Ingredients:

Ingredientes:

–2 plátanos maduros batidos o chafados

-150-180g harina integral

-1 vaso de leche o bebida vegetal
-50g cacao puro
-2 huevos batidos
-Dos puñados de nueces picadas
-1 cucharada de café (cc) de levadura
-½ cc de bicarbonato
-1 cc de canela
-Una pizca de sal
-Opcional edulcorante (STEVIA) y/o esencia de vainilla

 

Ingredients:

-2  plàtans madurs batuts o aixafats
-150-180g farina integral
-1 got de llet o beguda vegetal
-50g  cacau pur
-2 ous batuts
-Dos grapats de nous picades
-1 cullerada de cafè de llevat
-½ cullerada de bicarbonat
-1 cullerada de canyella
-Una  mica de sal
-Opcional edulcorant (STEVIA) i/o essència de vainilla

 

 

Receta / Recepta:

Imagen1

En un bol mezclamos el plátano batido, los huevos batidos, la leche o bebida vegetal y si apetece la esencia de vainilla y removemos hasta que quede bien homogéneo.

En otro bol mezclamos bien la harina, el cacao, la estevia en polvo si vamos a edulcorar, la levadura, el bicarbonato, la canela y la pizca de sal.

En este momento añadimos la mezcla del primer bol despacio y removiendo todo el conjunto hasta que se vuelva un masa homogénea. Finalmente añadimos las nueces picadas y volvemos a remover.

Vertemos la mezcla en una fuente para horno previamente engrasada o cubierta con papel vegetal. Cocinamos una media hora. Para saber que está listo haced la prueba de clavar un palillo en el centro, cuando salga limpio estará listo. Dejar dejar reposar antes de servir.

¡A disfrutar!

 

A un bol barrejem el plàtan batut, els ous batuts, la llet o beguda integral i, si vé de gust, l’essència de vainilla i removem fins que quedi ben homogeni.

A un altre bol barrejem bé la farina, el cacau, l’stevia en pols si ho edulcorem, el lleva, el bicarbonat, la canyella i la mica de sal.

En aquest moment afegim la mescla del primer bol poc a poc i removent tot el conjunt fins que es torni una massa homogènia. Finalment, afegim les nous picades i tornem a moure.

Vertim la mescla a una font per forn previament engreixada o coberta amb paper vegetal. Cuinem una mitja hora. Per saber que està llest, fem la prova amb un escuradents clavant-lo al centre; quan surti net, estarà llest. Deixar reposar abans de servir.

A disfrutar!

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Horta de l’Eixample

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